Os svømmeklubb

Idrettsvegen 39, 5200 Os
971 46 549
leder@ossk.no

Os Svømmeklubb tilbyr svømmeopplæring og konkurransetrening av høy kvalitet for barn og unge i Os. Slagordet til OSSK er »Trygg i vann – Best på teknikk»!

Klubben har i dag to aktive treningsgrupper. B-gruppen består av 20-30 aktive barn i alderen 8 – 14 år.  Treningstiden for B-gr er hver torsdag 17:30 – 19:00 i Osbadet. Det er også mulig å trene flere økter i uken for de som ønsker det og har oppnådd en viss mestring.

A-gruppen består av 10-15 aktive utøvere i alderen 12-16 år som trener målrettet og hvor flere hevder seg godt i regionale konkurranser. Begge gruppene deltar jevnlig på stevner i regionen. Det arrangeres treningssamlinger og særlig er den årlige familiesamlingen i Strandebarm en populær begivenhet for store og små i klubben.

Os Svømmeklubb er også arrangør av Trygg-i-vann kursene som går hvert halvår i Osbadet. Vi følger utviklingstrinnene i svømmeskolen til Norges Svømmeforbund, les mer om dette på www.tryggivann.no. Svømmekursene er svært populære og det er venteliste for å komme inn på de første kursene. Vær derfor tidlig ute og sett barnet ditt på venteliste på Tryggivann.no.

Os Svømmeklubb har fortsatt plass til fleire og ønsker at flest mulig oppdager svømmegleden og samholdet i klubben vår.  Ta gjerne kontakt for prøvetime eller mer info om klubben!

Klubben er aktiv på Facebook og Instagram @ossvommeklubb. Nettsiden vår: www.ossk.no.

Os og Fusaposten

Os og Fusaposten samlar lag- og foreiningslivet i bygdene til eit rike!

Liv Laga” i 100

Liv laga har passert 60 og er på veg mot 100 registerte lag/foreiningar. MELD PÅ DITT LAG I DAG og vi trekkjer tre vinnarar når vi kjem til 100 som får EITT ÅR GRATIS!

Verdi 899,-

Påmelding til marknad@osogfusa.no

© Os & Fusaposten