Os Kobudokan Karateklubb

Idrettsvegen 39, 5200 Os
98 21 83 12
vidar.mjanes@bkkfiber.no

Om klubben
Os Kobudokan Karateklubb ble etablert i 1983 av sensei Mihajlo Misic (1940-2003), en av verdens fremste instruktører i Wado Ryu Karate.

Klubbens hovedinstruktør er Cato Bruarøy (7. dan), som også er hovedinstruktør for karateorganisasjonen WIKF Norge og leder av Teknisk komitè i Norges Kampsportforbunds Karateseksjon.

Styreleder er Vidar Mjånes, som var med å etablere klubben i 1983. Han er president for WIKF Norge, styremedlem i Norges Kampsportforbunds karateseksjon og medlem av dommerkomiteen i Kampsportforbundet.

Treningene holdes av en rekke utøvere med lang erfaring fra tradisjonell karate og konkurransekarate. Klubben har en aktiv foreldregruppe som arrangerer reiser, samlinger, stevner og andre arrangement.

Konkurransesuksess
Os Karateklubb har siden 1980-tallet vært blant de dominerende klubbene på Vestlandet i konkurransesammenheng, og også blant Europas beste i Wado Ryu-karate. Vi fikk blant annet 4 gullmedaljer i Europamesterskapet i WIKF Wado Ryu i 2016. I lag-NM i 2015 hadde Os to av de fire lagene med medaljer i klassen for herrer senior.

Til tross for stor suksess i konkurranser så er det tradisjonell karate som er klubbens hovedsatsing. Barn, ungdom og voksne mosjonister får god trening i et trygt miljø. Vi har egne partier for barn, egne partier for familiekarate og egne konkurransepartier.

Asiatisk kampkunst
Hovedtreningen er tradisjonell karate som blant annet inneholder grunnteknikker, kombinasjoner, kata (form), knivforsvar, sverdforsvar, sittende forsvar og selvforsvar. Flere av klubbens instruktører er også instruktører i Israelsk Militært Forsvar – Krav Maga. Klubbens hovedinstruktør underviser også i kinesiske helseøvelser (Qigong, Taiji, meditasjon).

Gjennom tilknytning til Wado Internationl Karate-Do Federation, en av verdens største karateorganisasjonen, kan vi delta på rundt 15 treningsleirer i året i Norge, samt i land som England, Spania, Sverige, Belgia, Nederland, Danmark, Irland, Portugal, Hellas, USA, med flere.

Os og Fusaposten

Os og Fusaposten samlar lag- og foreiningslivet i bygdene til eit rike!

Liv Laga” i 100

Liv laga har passert 60 og er på veg mot 100 registerte lag/foreiningar. MELD PÅ DITT LAG I DAG og vi trekkjer tre vinnarar når vi kjem til 100 som får EITT ÅR GRATIS!

Verdi 899,-

Påmelding til marknad@osogfusa.no

© Os & Fusaposten