Os svømmeklubb

Idrettsvegen 39, 5200 Os
971 46 549
gryskarstein@gmail.com

Os Svømmeklubb tilbyr svømmeopplæring og konkurransetrening av høy kvalitet for barn og unge i Os. Slagordet til OSSK er »Trygg i vann – Best på teknikk»!

Klubben har i dag to aktive treningsgrupper. B-gruppen består av 20-30 aktive barn i alderen 8 – 14 år.  Treningstiden for B-gr er hver torsdag 17:30 – 19:00 i Osbadet. Det er også mulig å trene flere økter i uken for de som ønsker det og har oppnådd en viss mestring.

A-gruppen består av 10-15 aktive utøvere i alderen 12-16 år som trener målrettet og hvor flere hevder seg godt i regionale konkurranser. Begge gruppene deltar jevnlig på stevner i regionen. Det arrangeres treningssamlinger og særlig er den årlige familiesamlingen i Strandebarm en populær begivenhet for store og små i klubben.

Os Svømmeklubb er også arrangør av Trygg-i-vann kursene som går hvert halvår i Osbadet. Vi følger utviklingstrinnene i svømmeskolen til Norges Svømmeforbund, les mer om dette på www.tryggivann.no. Svømmekursene er svært populære og det er venteliste for å komme inn på de første kursene. Vær derfor tidlig ute og sett barnet ditt på venteliste på Tryggivann.no.

Os Svømmeklubb har fortsatt plass til fleire og ønsker at flest mulig oppdager svømmegleden og samholdet i klubben vår.  Ta gjerne kontakt for prøvetime eller mer info om klubben!

Klubben er aktiv på Facebook og Instagram @ossvommeklubb. Nettsiden vår: www.ossk.no.

Os og Fusaposten

Hei!

Os og Fusaposten samlar lag- og foreiningslivet i bygdene til eit rike! Sjå PDF-fil under for info om avisas nye storsatsing. Vi lanserte 15. august. Sjekk ut desse  linkane:

På framsida til avisa:
http://www.osogfusa.no/external/liv-laga-demo

Side med lag og foreiningar:
http://tjenester01.agdermedia.no/os-fusaposten/liv-laga/

Eiga bakomside med info + link til lagets eiga nettside/Facebookside:
http://tjenester01.agdermedia.no/osogfusa-livlaga/nore-neset-strikkeklubb/

 

Les meir om «Liv laga» i denne PDF-en.

Send ein epost til marknad@osogfusa og meld på ditt lag idag!

© Os & Fusaposten