Systemutvikler, Løsningsarkitekt

BBL Pivotal
heiltid
Stord
Systemkonsulent
Søknadsfrist: 5. juli 2020
Publisert: 19. juni 2020

BBL Pivotal søker nye kollegaer til vårt teknologiteam på Vestlandet.

Systemutvikler,
Løsningsarkitekt

Vi søker nå flere nye kollegaer til vårt team på Stord som i dag består av 2 ressurser. Dette teamet skal bidra med kompetanse på maskinlæring og kunstig intelligens, utvikling, integrasjon og produktutvikling. I disse rollene ønsker vi ressurser med erfaring og kompetanse fra utvikling av API, front-end og back-end løsninger.

Våre nye kollegaer har sterk interesse for ny teknologi, maskinlæring og produktutvikling, i tillegg til kundefokus og evner å se hvordan ny teknologi kan skape verdier for selskapets kunder.

I BBL Pivotal er arbeidsmiljøet viktig og våre nye kollegaer styrker dette og bidrar med sin kompetanse og engasjement inn i tverrfaglig samarbeid. Vi vil legge til rette for at våre nye kollegaer skal lykkes og ha god faglig og personlig utvikling.

BBL Pivotal er en dynamisk, lite byråkratisk og flat organisasjon hvor vi verdsetter engasjerte kollegaer som er med og spiller en viktig rolle i utvikling av fremtidens digitale løsninger for våre kunder.
Kjenner du deg igjen i beskrivelsen av våre nye kollegaer vil vi gjerne høre fra deg.

Om arbeidsgiveren
BBL Pivotal holder til svært sentrale og nye moderne lokaler ved Egertorvet i Oslo sentrum. Selskapet har 60 ansatte og en årlig omsetning på ca 200 MNOK.

Kontaktpersoner:
Daglig leder: Trond Ove Breivik, tob@bblpivotal.no, Mobil 464 00 998
Prosjekt leder: Ole Dramdal, ole.dramdal@bblpivotal.no, Mobil 918 73 210

Sunnhordland