Sveiseoperatør

Siemens Energy
Søknadsfrist: 16. desember 2022
Publisert: 16. november 2022

Sveiseoperatør

 

Din profil

  • Vi ser etter deg som har sveis og/eller mekanisk utdannelse
  • Du har gjerne erfaring med CNC
  • Fordelaktig om du har erfaring med TIG sveis fra før, særlig hvis du innehar gyldig ISO9606-1 sertifikat for TIG 141 sveis med tilsett FM6 (Nikkel alloys).
  • Erfaring med sammenstilling/mekanisk montering
  • Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig


Dine ansvarsområder

  • Betjening av en Fronius TIG Cladding Celle for innleggs-sveis av ringspor på flenser.
  • Betjening av EB sveis maskiner. (Electron beam welding).
  • Sammenstilling/mekanisk montering
  • Alt arbeid foregår i våre flotte lokaler innendørs, med topp moderne utstyr og et godt arbeidsmiljø.
  • Opplæring og kurs blir gitt.

 

Dine muligheter for personlig vekst

Siemens Energy gir deg muligheten til å skape innovative løsninger med ny teknologi. Vi gir deg målrettet opplæring for at du skal få kompetanse til å utføre spesialiserte arbeidsoppgaver. Du vil være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø og får delta i alt fra mindre til store prosjekter, hvor vår moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid. Siemens Energy har gode karriere- og utviklingsmuligheter, både i inn- og utland. Vi har fleksibel arbeidstidsordning, som blant annet inkluderer avspasering hele julen, påske og alle inneklemte dager. Hos oss er kvalitet, leveranse og produksjon vårt hovedfokus. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, godt arbeidsmiljø og vi har et høyt fokus på HMS.

 

LA OSS SNAKKE OM OSS

«La oss gjøre morgendagen annerledes i dag» er Siemens Energy sin forpliktelse til våre kunder og ansatte slik at vi kan skape veien til en bærekraftig fremtid. Bli bedre kjent med oss.

Se denne videoen for å lære mer om Siemens Energy: https://bit.ly/3hD9pvK

 

Vår divisjon Transformation of Industry jobber med å dekarbonisere industrien. Å øke elektrifiseringsgraden i samfunnet er essensielt for å nå klimamålene våre, samtidig som etterspørselen for grønn H2 og alternative drivstoff øker. Vi muliggjør dekarboniseringen av industrien og overgangen til bærekraftige prosesser ved å bygge på en sterk kundebase, et globalt nettverk, varierte teknologier og integrerte løsninger for å muliggjøre det grønne skiftet.

 

Se denne videoen for å lære mer om vår forretningsenhet Transformation of Industry:

https://www.siemens-energy.com/global/en/offerings/industrial-applications.html

 

Vår avdeling på Bømlo er verdensledende innen leveranser av instrumenter til havbunnsinstallerte (Subsea) produksjonssystemer for olje og gass. Vi er i dag ca. 100 ansatte og holder til i moderne lokaler på Rubbestadneset.

 

Hvem er Siemens Energy?

Vi i Siemens Energy er mer enn bare et energi- og teknologiselskap. Vi møter den økende etterspørselen av energi i over 90 land mens vi sørger for at klimaet ivaretas. Med mer enn 92.000 dedikerte medarbeidere genererer vi ikke bare elektrisitet for over 16% av kloden, men vi bruker også teknologien vår til å beskytte både mennesker og miljø.

 

Vårt globale team jobber aktivt med å skape bærekraftig, pålitelig og rimelig energi ved å flytte grensene for hva man tidligere trodde var mulig. Som selskap har vi vært innovatører i over 150 år og vi søker enda dyktige medarbeidere som vil støtte oss i vårt mål om å dekarbonisere kloden, skape ny teknologi og muliggjøre en bærekraftig energitransformasjon.

 

Vår forpliktelse til mangfoldet

Skap energi. Vær deg selv.

Heldigvis for oss, er vi ikke alle like. Gjennom mangfold, inkludering og respekt skaper vi energi. Vår samlede kreative energi kommer fra mer enn 130 nasjoner. Siemens Energy verdsetter deg og den du er, uavhengig av din etniske bakgrunn, kjønn, alder, religion, identitet eller funksjonsnivå. Vi skaper energi til samfunnet, hele samfunnet, og vi gjør ikke forskjell på folk.

 

Vi utfører bakgrunnssjekk som del av vår rekrutteringsprosess.

 

Kontaktperson:
Morten Åge Skjellevik, Produksjonssjef, tlf: +47 41 10 50 70, e-post: morten.a.skjellevik@siemens-energy.com

Søknadsfrist:
16.12.2022. Søknader vurderes fortløpende

Lokasjon:
Bømlo

SØK HER

Sunnhordland