Enjo-forhandler

ENJO
deltid heiltid
diverse
Publisert: 20. februar 2020

ENJO er moderne renhold som utfordrer rengjøringskonvensjonen ved å fjerne bakterier og kjemikalier med den nyeste teknologien. Vi oppfordrer alle husholdninger til å sette sunn helse først ved å vaske kjemikaliefritt med våre håndlagde, gjenbrukbare rengjøringsprodukter av ENJOtex-fiber.

Nå ønsker vi å nå enda flere. Er du interessert i å bli ENJO-forhandler?

Fleksibilitet
Som ENJO-forhandler er du din egen sjef. Du setter dine egne mål, og velger helt selv hvor mye du vil jobbe. Når du vil jobbe og på hvilken måte du ønsker å jobbe. Det er lave investeringer som skal til for å komme i gang, men hardt arbeid vil alltid lønne seg. Vi setter enormt stor pris på våre forhandlere, som er vårt ansikt og beste ambassadører utad.

Teamarbeid
Hos ENJO-får du være en del av gjengen fra dag én. Selv om du jobber selvstendig, blir du tilknyttet et team i ditt nærområde slik at du får gode kolleger og en leder å rådføre deg med. ENJO arrangerer årlige festivaler for alle forhandlere, seminarer og kampanjeturer som du har mulighet til å være med på.

Gøy og miljøvennlig
Du får god opplæring og de verktøyene du trenger for å formidle og selge med én gang. Tenkt å ha det gøy på jobb, samtidig som du hjelper andre med bedre helse og friskere inneklima. Tenk at du kan være en del av det grønne skiftet! Den viktige omstillingen fra forbruk til gjenbruk og en bærekraftig, miljøvennlig livsstil for alle.

Er dette noe for deg?
Ta kontakt med vår forhandler i Bjørnafjorden:
Ingunn Helland, 
tlf. 92653153 eller epost: i.helland64@gmail.com

Les mer om hva det vil si å jobbe for ENJO på våre nettsider

Os & Fusaposten