Os Orienteringsklubb

Balandsneset 30, 5215 Lysekloster
47 38 26 57
leder@osok.no
Os Orienteringsklubb (Os Ok), har treninger tirsdager (uten konkurranser). Treningene er utendørs i Os, tidspunkt og sted kan variere litt, men normalt starter vi kl.18.00.

Treningene er o-tekniske og innebærer at vi trener på ulike orienteringstekniske momenter som bruk av kompass, kartlesing osv.I vinterhalvåret arrangerer vi orienteringsløp en lørdag i måneden.

Vi er ca 60 medlemmer mellom 5 og 85 år. Vi trener sammen og treningene er tilpasset ulike nivåer slik at alle kan trene med oss.

Orientering i Bergensområdet er ein ganske stor idrett med mange konkurranser. I sesongen er det ofte løp om tirsdagene (for alle) og onsdagene (for voksne) i tillegg til en del helgeløp lørdag og søndag.

Orientering skiller seg også ut ved at alle kan delta på det nivået de ønsker og så ofte de vil, enten det bare er en trening eller fire konkurranser i uka. Få idretter har så kort avstand mellom vanlige utøvere og verdenseliten.

Å være orienteringsløper i Os Orienteringsklubb er trolig en av de rimeligste idrettene du kan drive med.

Påmelding til konkurranser i Norge skjer i Eventor og alle lokale konkuransar skal ein finne her.

Orientering er en idrett du kan drive med hele livet og i store deler av verden. Internasjonalt er det mange utøvere over 90 år, mens i vårt fylke har vi mange over 80 år.

Barn kan bli med på enkle øvelser fra de er små, men en bør være 7-8 år før en bør løpe alene. Barn og nybegynnere kan følges (skygges) gjennom løypene. Det gjør også at vi kan ta imot nybegynnere hele året og noen ganger kan det aller første møtet med orientering være i en konkurranse selv om de fleste ønsker å prøve først.

Vi samarbeider med «Opptur Motbakkeklubb» og våre utøvere som trenger mer fysisk krevende treninger trener ofte sammen med Opptur. Vi forsøker også å få til et samarbeid med Turlaget sin Turboklubb, og medlemmene der får delta på våre treninger.
Os og Fusaposten

Os og Fusaposten samlar lag- og foreiningslivet i bygdene til eit rike!

Liv Laga” i 100

Liv laga har passert 60 og er på veg mot 100 registerte lag/foreiningar. MELD PÅ DITT LAG I DAG og vi trekkjer tre vinnarar når vi kjem til 100 som får EITT ÅR GRATIS!

Verdi 899,-

Påmelding til marknad@osogfusa.no

© Os & Fusaposten