Vi søker Lager- og Logistikk Operatør!

Wärtsilä
Søknadsfrist: 5. oktober 2022
Publisert: 22. september 2022

Vi søker Lager- og Logistikk Operatør!

Arbeidsgiver: Wärtsilä Norway AS
Stillingstittel: Lager- og Logistikk Operatør
Frist: 05.10.2022
Ansettelsesform: Fast
Ved Wärtsilä Norway AS sin Workshop utfører vi blant annet service-, overhaling- og reparasjonsarbeid på motor, thrustere, turbo, gir og propell. 

Til vårt varemottak i Rubbestadneset søker vi nå etter en driftig lager- og logistikk operatør.

 

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være varemottak, forsendelse, preservering, pakking, transport, lagerarbeid og annet forefallende arbeid. Stillingen krever også at du blant annet er serviceinnstilt og har gode samarbeidsegenskaper.

Det er krav til at du har truck sertifikat (T1-T4) og traverskran sertifikat (G4). Du har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Det anses som en fordel om du har liftsertifikat og stortruck sertifikat (T8).

 

Kandidaten vi søker har relevant erfaring, rett motivasjon og de personlige egenskapene som skal til for å lykkes.

 

Ønsker du å bli en del av et travelt og trivelig miljø? Ikke nøl med å sende oss en søknad og CV. Dette gjør du via våre karrieresider.

Vi tilbyr gode forsikrings- og pensjonsbetingelser.

Om arbeidsgiveren

Wärtsilä er en global markedsleder innen smart teknologi og komplette livsløpsløsninger for marine- og energimarkedene. Vi er opptatt av innovasjon innen bærekraftig teknologi og tjenester, og vi hjelper kundene våre med kontinuerlig forbedring av deres miljømessige- og økonomiske ytelser.

Wärtsilä leder den maritime industriens endringer mot en bærekraftig fremtid. Vi i Wärtsilä Marine Power er stolte av å tilby våre kunder verdens bredeste nettverk av maritim ekspertise.

SØK HER

Bømlo-nytt